Skip to content

Over mij

Over mij

Mijn naam is Galyna.

In het verleden heb ik als verpleegkundige gewerkt  en veel ervaring opgedaan in persoonlijk contact met mensen. Ik vind het prettig om mensen te helpen en een ander van dienst te zijn. Dat doe ik altijd met plezier en niet omdat het een verplichting is. 

 Maar ik wilde altijd werken binnen een flexibele, veelzijdige en ontspannen branche. Daarom heb ik een opleiding als schoonheidsspecialiste gevolgd en succesvol afgerond. Een deel van de opleiding ging over cosmetisch pedicure, en dit vond ik heel interessant. 

Om mijn kennis in de voetverzorging te verdiepen heb ik de opleiding basis pedicure gedaan. Dit is nu naast de massage– en gezichtsbehandelingen de hoofdactiviteit geworden in mijn praktijk en ik wil mij er verder in verdiepen. 

Nu ben ik in een levensfase waarin ik een optimale balans heb gevonden tussen mijn interesses, werk, zelfstandig ondernemen en mijn gezin.

Het geeft mij veel energie om een toegevoegde waarde te kunnen geven aan de gezondheid en welzijn van anderen en dit te kunnen realiseren vanuit mijn eigen praktijk aan huis.

GALINA STRIJBOS Pedicure Apeldoorn